top of page
Little Hand
beeldmerk zinvolzen.png

Programma Burn-out Voorbij

Als even uitrusten niet volstaat

Burn-out Voorbij is een programma waarin werkelijk herstel van wie jij in essentie bent, voorop staat. Met dit programma kijk je een stuk verder dan alleen maar jouw fysieke herstel, of het leren omgaan met stress en werkdruk.  Vooral niet 'herstellen' om weer op dezelfde manier aan de slag te gaan zoals je al deed, maar leren van je burn-out, horen wat die je te zeggen heeft. Je gaat met jezelf aan het werk, zodat je begrijpt hoe je op dit punt bent aangekomen. Om daarvan te leren en te groeien en werkelijk weer in contact komt met wie jij in essentie bent. Om met die kennis en ervaring je nieuwe, eigen koers te bepalen, zodat je vol vertrouwen de toekomst in stapt.

Wat gaan we doen

Het programma bestaat uit vierwekelijkse groepssessies en één-op-één sessies en beslaat ongeveer 8 maanden. Iedere maand heb je dus 2 sessies: 1 met de groep, van maximaal 3 deelnemers, en 1 individuele sessie. Je krijgt huiswerk mee, zodat jouw proces tussen de sessies door, zijn weg blijft vinden. Zoals je ziet nemen we de tijd. Dat is ook nodig. Herstellen van een burn-out is pittig, net als werken aan jezelf. En met dit programma doe je beide. Dus nemen we de tijd, zodat je ook de ruimte hebt om het bij te benen.

 

Zoals altijd bij ZinvolZen gaat het om een mix van Mindfulness training en Wielwerk, met inbreng van de paarden. We doorlopen de officiele Mindfulness training (MBSR & MBCT) en dat combineren we met de kennis uit het Wiel. De paarden zullen op diverse momenten hun zegje doen, om te helpen in het proces. Voor meer informatie over de verschillende methodieken verwijs ik je graag naar Werkwijze en Coaching & therapie.

 

Kosten

€ 750,- voor het volledige programma van 8 groepssessies en 8 individuele sessies, werkboek en audio-opnames.


* het is mogelijk om in termijnen te betalen

Klik hier voor meer informatie over de locatie

Meer informatie
bottom of page