top of page
beeldmerk zinvolzen grijs.png

Programma Burn-out Voorbij

Als even uitrusten niet volstaat

Daar zit je dan, met je burn-out. Ondertussen ben je misschien al even thuis en krabbel je fysiek weer wat op, maar je voelt dat als je je leven weer oppakt zoals je deed, dat dat niet goed zal gaan. Of je voelt dat je er al een tijdje tegenaan hikt en je bent bang dat je burn-out zult worden als je zo doorgaat. Of je nu al burn-out bent of er tegenaan hikt, je weet: er moet iets gebeuren. Met jou, in jou. Je wilt en kunt niet langer op de oude voet doorgaan. Maar hoe dan wel, dat is de grote vraag. In het Programma Burnout Voorbij van ZinvolZen ga je daarmee aan de slag. Leren van je burnout en herstellen naar wie jij in essentie bent. Om dat wat je van jezelf ergens verloren bent, weer terug te vinden en vol vertrouwen je toekomst in te stappen. Daar gaat het om bij het Programma Burn-out Voorbij!

Ergens ben je jezelf verloren en het is tijd om jezelf weer op te zoeken.

Na een periode van maar blijven doorzetten en volhouden, lukt het gewoon niet meer. Er wordt gewoon te veel aan je getrokken, iedereen wil wat van je en je weet niet meer hoe je nog aan al die vragen en verantwoordelijkheden moet voldoen. Het ging al een tijdje niet zo goed en toen gebeurde er iets thuis of in de familie of op je werk, waardoor er nog meer druk ontstond en het mis ging. De toch al overvolle emmer liep uiteindelijk niet alleen maar over, die viel helemaal om en al het opgespaarde water gutste eruit. Het is je uiteindelijk dan toch te veel geworden. Je bent niet gewoon moe, nee, je kunt echt niet meer. Fysiek niet, geestelijk niet. Je kunt huilen om niets, je ergens op concentreren of iets onthouden is niet te doen, je voelt je onrustig en gejaagd. Je kunt de hele dag wel slapen, maar je lijkt niet echt uit te rusten. De gewone dagelijkse dingen zoals boodschappen doen, of autorijden zijn al een te grote opgave. Eigenlijk lukt er nu gewoon helemaal niets. Dan ook nog die hoofdpijn telkens, of duizeligheid, maagpijn of hartkloppingen misschien. Je hebt het gevoel dat je de grip op je leven kwijt bent, je bent jezelf kwijtgeraakt. Dat maakt je ontzettend onzeker over jezelf en over de toekomst. Wat het allemaal nog weer erger maakt, want daar pieker je over om je daar dan weer in te verliezen. “Komt het ooit nog goed? En hoe moet het dan met….?”

 

Dit is een burn-out en hoewel iedereen natuurlijk anders is, zal het bovenstaande je op jouw eigen manier ergens bekend voor komen, zeker als jij er nog middenin zit. En het enige wat je wilt, is eruit komen. Je weer goed voelen en weer durven vertrouwen op je lichaam en op jezelf. Weer plannen maken en daar ook mee aan de slag kunnen. Weer vol energie meedraaien in de maatschappij en je steentje bijdragen. De grote vraag is hoe ga je dat doen? En vooral ook, hoe ga je dat doen, zonder weer in dezelfde valkuil terecht te komen?
 

Nu kun je gewoon ‘wachten tot het overgaat’ en dan op dezelfde voet doorgaan, of je kunt gaan onderzoeken wat die burnout jou te zeggen en te leren heeft. Achteraf zeggen mensen vaak dat ze uiteindelijk blij waren met een bepaalde crisis in hun leven, omdat het hen de ogen heeft geopend. Op het moment dat je erin zit, is het echt niet grappig, maar daarna kun je zien waarom en begrijp je pas de les. Dat kan voor jou deze burn-out zijn, jouw crisis en jouw les. Die burn-out overkomt je dan niet voor niets.
In het programma Burn-out Voorbij ga je hiermee aan de slag: Het motto is 'Leren van je burn-out en herstellen naar wie jij in essentie bent'. Wat is er gebeurd en waarom? En hoe kun je jezelf vervolgens weer oppikken, daar waar je jezelf was kwijtgeraakt? Weer contact maken met de essentie van wie jij bent.  Met wat jij wilt, en kunt, en van droomt. Ken je die nog en weet je dit nog? Waarschijnlijk nu niet zo goed, maar je bent er nog wel, die essentie van jou. Voorbij de burn-out sta jij op jou te wachten.

Ervaringen van anderen die je voorgingen

Ik merk dat ik door de sessies veel meer aan kan. Ik kan makkelijker omschakelen naar een positieve gedachte of stemming.

Ik blijf niet meer zo hangen in gedachten en ik merk dat ik het verleden aan het loslaten ben

Anoniem

Ik sta nu stevig in mijn schoenen en kan makkelijker nee zeggen

Margreet

Geb

Wat ga je doen?

Wat kost het?

Je gaat in dit programma 8 maanden lang aan de slag met jezelf in individuele sessies en in een kleine groep. Zo werken we heel specifiek aan jouw vraagstukken, maar heb je ook een groep om je aan te spiegelen, om van te leren en steun bij te vinden. Je gaat op zoek naar en aan de slag met je innerlijke onbewuste overtuigingen en bijbehorende gedragspatronen. Die sturen je namelijk onbewust de hele dag. Ze kunnen helpend zijn, maar jou ook onbewust saboteren. Je leert over het hoe en waarom ervan en we gaan ze ook daadwerkelijk ombuigen naar overtuigingen die jou wel ondersteunen en helpen. We onderzoeken wat je dromen zijn en wat je daarmee zou willen en kunnen in de toekomst. We gaan kijken naar waar je blij en energiek van wordt en wat jouw energievreters zijn. En we gaan op zoek naar rust en bezinning in jou. Zelfreflectie, om zo goed vinger aan de pols te houden bij jezelf om op basis daarvan bij te kunnen sturen. Je krijgt hiervoor tools om jezelf tot rust te brengen en naar binnen te kijken. Om even bij jezelf te kunnen zijn en te ervaren hoe het met je is; fysiek, mentaal, qua energie en emotioneel. Met Burn-out Voorbij doorloop je een compleet, holistisch programma waarin alle onderdelen van jou alle aandacht krijgen.

Wat zijn de kosten?

€ 750,-

 

  • Voor 8 individuele en 8 groepssessies, audio apnames en werkboek.

  • In termijnen betalen is geen probleem.

  • Als je een werkgever hebt, wil deze misschien financieel bijdragen in jouw herstel dat ook in zijn belang is.

  • Alles sessies vinden plaats bij mij in de praktijk in Scherpenzeel.

Neem contact met me op

Wil je leren van en groeien door je burn-out? Deze burn-out uiteindelijk tot iets positiefs draaien? Jouw les leren en straks vol vertrouwen de toekomst instappen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kostenloos kennismakingsgesprek (zie het formulier hieronder). Dan kun je eventuele vragen voorleggen en kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Ik vertel je over het idee achter het programma en als je bij mij op de locatie komt, kun je alvast de sfeer proeven. Ik draag met veel liefde bij aan je herstel en het lijkt me alvast leuk je te ontmoeten.

 

 Ik zie je berichtje graag tegemoet!

Dank je wel voor je bericht!

bottom of page