top of page
Tree Stump_edited.jpg

Ontvang een gratis aardingsoefening -

meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor innerlijke rust & vertrouwen

selfie in de pipowagen_edited.jpg

Het nut van Aarden - rust, vertrouwen, stevigheid

Als therapeut en Mindfulness trainer heb ik veel mensen in mijn praktijk, die hetzelfde ervaren als jij. Die innerlijke onrust, het piekeren, slecht slapen ervan, tot en met paniekaanvallen en depressie aan toe. Allemaal tekenen, in diverse gradaties, van het feit dat je van jezelf bent weggedreven.

 

Eén van de basisoefeningen die eigenlijk iedereen van mij meekrijgt, is Aarden. En stuk voor stuk meldt iedereen terug dat het rust geeft, vertrouwen, stevigheid, verbinding en overzicht.

Wil jij ook weer Rust ervaren? Vraag dan mijn gratis aardingsoefening aan via onderstaande inschrijfformulier. Je schrijft je dan gelijk in voor mijn nieuwsbrief waarin ik hints en tips deel over het vinden van innerlijke rust en vertrouwen.

Laat je me nog weten wat het voor je doet? Zou ik leuk vinden!

Eerste Hulp Bij Onrust: Aarden

Verlang jij ook naar een hutje op de hei? Een plek even helemaal voor jezelf. Waar je weg kunt zijn van alles en iedereen. Van alles wat er moet, van alles wat maar nooit klaar lijkt te zijn. Weg van de onrust om je heen en de onrust in jezelf. Een plek waar je uit die alsmaar doorrijdende trein kunt stappen en overzicht kunt vinden. Waar je rust en vertrouwen vindt. Vertrouwen dat alles goed komt. Want als je rust en vertrouwen kunt voelen, hoef je niet zo door te rennen.

Ik help je graag met het vinden van die plek. Als Eerste Hulp Bij Onrust heb ik daarom een gratis aardingsoefening voor je ingesproken. Om een eerste stap te zetten naar innerlijke rust. Om uit te rusten en ruimte voor jezelf te maken. Voor wie jij ook al weer bent onder al dat ‘doorgaan’ en al die dingen die moeten. Om weer kracht en energie op te doen. En weer vaste grond onder je voeten te voelen. Stevigheid. Enthousiasme. Zin Vol Zen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en

ontvang de gratis aardingsoefening

* we gebruiken jouw emailadres alleen voor het toesturen van de nieuwsbrief en natuurlijk voor het toesturen van de link naar de gratis aardignsoefening

Dank je wel voor je aanmelding. Je ontvangt de link naar de aardingsoefening in je email.

Anchor 1

Contact Info

logo2019.jpg
telefoon
e-mail
adres

Gooswilligen 23, Scherpenzeel

06 - 225 00 535

bottom of page