top of page
beeldmerk zinvolzen.png

ZinvolZen voor Kids

Blij in de wei

Maak een afspraak

Weerbaarheid, zelfstandigheid, (zelf)vertrouwen, moed, jezelf durven zijn. Zo maar wat woorden die we graag als kwaliteiten terugzien in onze kinderen. Wat als dat toch niet helemaal lukt, waardoor je kind apart komt te staan van de groep, in bed plast, nare dromen heeft, angstig is, te verlegen, niet voor zichzelf op durft te komen, of juist constant opstandig is?

 

Wist je dat dieren en paarden in het bijzonder, een hele goede uitwerking hebben op kinderen? Dat alleen al door hun aanwezigheid, het stressniveau zakt? Dat kinderen dan beter kunnen ontspannen en zo beter kunnen leren? Dat ze door met paarden bezig te zijn, van alles kunnen leren? Om voor zichzelf op te komen bijvoorbeeld, om te ervaren dat zij het wél kunnen, dat ze ertoe doen!

Bij ZinvolZen voor Kids krijgen je kinderen op een speelse, plezierige en ontspannen manier iets mee, zodat zij weer beter in hun vel komen te zitten. Samen met Sjors en Kadootje gaan we lekker buiten aan de slag. Plezier hebben en daar dan ook nog wat van leren. Wat wil je nog meer?!

Kosten

€ 37,50 per sessie van 45 minuten
€ 175,- voor een serie van 5 sessies

*Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor de afspraak, daarna wordt het volledige bedrag van een sessie in rekening gebracht.*

** Het gaat niet om paardrijles en ervaring met paarden is niet nodig **

bottom of page