kleine boeddha.jpg

Gratis meditatie

Gun jezelf een rustmoment

Tijdens deze lockdown wil ik graag een positieve bijdrage leveren aan het Geheel. Aan de energie om ons heen. Aan de energie die we in ons dragen en die we uitdragen. Ik kan dat alleen maar op mijn eigen manier doen en doe dat door gratis meditatie-momenten aan te bieden.

We beleven deze tijd allemaal op onze eigen manier. Maar hoe je het ook bekijkt, wat jouw beleving ook is, dit is nu de realiteit. We zitten allemaal in ditzelfde schuitje. Dat schuitje krijgen we het veiligst en het prettigst door de storm, als we dan in ieder geval in onszelf de rust bewaren. Als we vanuit ons hart naar de wereld en de mensen om ons heen kunnen blijven kijken. Dat is normaalgesproken vaak al geen vanzelfsprekendheid en onder deze omstandigheden al helemaal niet.

Daarom bied ik je graag een rustpunt aan, in de vorm van online begeleide meditaties en visualisaties via Zoom. Op zondagen en woensdagen om 12:00 uur. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen. Ervaring met meditaties is niet nodig, ik help je op weg.

Wil je meedoen, meld jezelf dan aan via onderstaande knop. Dan ontvang je voortaan telkens een dag van te voren een link naar mijn meditatieruimte op Zoom. Voel je vrij om mee te doen wanneer het jou die zondag of woensdag schikt.

 

Voor de broodnodige rust in jezelf en een positieve fibe in deze lastige tijd

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon