top of page

Coaching & therapie

Online, via video/beeldbellen

beeldmerk zinvolzen.png

Het zijn vreemde tijden en ik hoop dat jij en je dierbaren gezond zijn en zo niet, dat iedereen snel weer opknapt. Sommige van jullie zullen dierbaren verloren zijn. Ik leef met iedereen mee die door dit virus getroffen is. Ik brand er iedere avond een kaarsje voor.

Ook in deze tijd, of misschien wel juist in deze tijd, is er behoefte aan begeleiding, en aan een luisterend oor. Alles lijkt te worden uitvergroot en dat geldt misschien ook voor de worstelingen waar jij mee rondloopt in of met jezelf. Dan is hulp daarbij nog meer welkom en nodig dan onder normale omstandigheden. Ondanks alle maatregelen kan ik je dat gelukkig ook nu nog steeds bieden. Op dit moment even niet bij mij ‘in levenden lijve’ in de praktijk, maar wel ‘in levenden lijve’ via een beeldscherm (bijvoorbeeld via whatsapp video en skype). Na wat sessies gedaan te hebben, blijkt dat ook prima te werken.

Dus als je op zoek bent naar begeleiding in de vorm van coaching of therapie, kun je dus ook nu gewoon bij mij terecht.

Voor wie

Mensen kloppen onder andere bij mij aan in het geval van:

  • Dat vage gevoel van niet goed in je vel zitten, een soort constant gevoel van onbehagen, met bijbehorende chagrijnigheid. En dat voor langere tijd.

  • Aanhoudende sombere gedachten & depressie.

  • Een constant gevecht met jezelf omdat je het nooit goed genoeg doet of nooit goed genoeg bent.

  • Als je telkens opnieuw tegen dezelfde vervelende dingen aanloopt, bijna ongeacht van waar je ook bent of komt. Je voelt je bijvoorbeeld vaak in een hoek gedrukt, of hebt telkens mensen in je omgeving die aldoor maar over je grenzen (blijven) gaan.

  • Stress, al dan niet in de vorm van paniek en overprikkeling, onrust in je hoofd en in je lijf.

  • Burn-out klachten.

  • Moe! Moe van het vechten, moe van het leven, moe van het altijd maar door moeten. Dat kun je fysiek voelen, maar ook geestelijk en emotioneel.

  • Paniek en angst.

 

Vaak is het een samenspel van een aantal van deze dingen. Als het puntje bij paaltje komt, dan heb je het gevoel dat jij er eigenlijk niet toe doet en heb je maar weinig vertrouwen in jezelf, anderen en in het leven zelf. Het voelt als een cirkel waar je maar niet uitkomt en je piekert veel. Je probeert het wel anders te zien of te doen, maar dat helpt maar even of helemaal niet.

De weg naar verandering: Bouwen aan Vertrouwen

Is voor jou de maat vol en wil je hierin verandering? Als je hier een duidelijke JA! bij voelt, kun je hier bij ZinvolZen mee aan de slag door middel van een holistische aanpak. We gaan bouwen aan jouw vertrouwen en werken hiervoor aan je gedachten, je gedrag en emoties; het één heeft namelijk invloed op het ander en door aan al deze gebieden te werken, verandert er iets in jou als geheel, ook hoe je je fysiek voelt. Je leert over het hoe en waarom van niet-helpende overtuigingen en bijbehorende gedragspatronen en we gaan werken aan gedachten en gedrag die jou wel ondersteunen en helpen. Waar nodig gaan we aan de slag met eventuele trauma's die ten grondslag liggen aan je niet-helpende overtuigingen en patronen.

We onderzoeken wat je dromen zijn, waar je blij en energiek van wordt en wat jouw energievreters zijn. En we gaan op zoek naar rust en bezinning in jou. Zelfreflectie, om zo goed vinger aan de pols te houden bij jezelf om op basis daarvan bij te kunnen sturen. Je krijgt hiervoor tools om jezelf te troosten, te kalmeren en naar binnen te kijken. Om even bij jezelf te kunnen zijn en te ervaren hoe het met je is; fysiek, mentaal, qua energie en emotioneel. Zodat je stevig geaard in het leven komt te staan.

 

Zo groeit jouw vertrouwen en verandert er intern van alles bij jou. Je gaat anders naar jezelf, anderen en jouw leven kijken en zo ontstaat een andere wisselwerking en een ander resultaat.

Gereduceerd tarief in april & mei 2020

Vanwege de bijzondere omstandigheden kun je nu tijdelijk bij mij terecht voor een gereduceerd tarief van € 49,- per sessie van maximaal anderhalf uur. Dit geldt in ieder geval voor de maanden april & mei.

Ervaringen van anderen die je voorgingen

Ik merk dat ik door de sessies veel meer aan kan. Ik kan makkelijker omschakelen naar een positieve gedachte of stemming.

Geb

Ik blijf niet meer zo hangen in gedachten en ik merk dat ik het verleden aan het loslaten ben.

Anoniem

Ik sta nu stevig in mijn schoenen en kan makkelijker nee zeggen.

Margreet

Tijd om de stap te zetten

Het Corona-virus brengt het leven aan de ene kant tot stilstand, maar zet aan de andere kant ook van alles in gang. Je zou kunnen denken dat nu niet het moment is om de stap naar coaching of therapie te zetten, maar waarom eigenlijk niet? Misschien is het júist het moment om die stap te zetten. Juist omdat de huidige situatie van alles in gang zet. Deze crisis kan ook heel positief uitpakken, als jij voor jezelf een stap zet in de richting die jij nodig hebt. Dus als je je geroepen voelt om die stap te zetten, om met mij dit proces in te gaan, laat je dan vooral niet tegenhouden door deze crisis. Neem via het formulier hiernaast contact op en dan ontmoet ik je graag binnenkort, ook al is dat misschien in eerste instantie via een beeldscherm. Ik hoor graag van je!

 

Hoe dan ook: pas goed op jezelf en anderen om je heen. Doe voorzichtig & blijf zo veel mogelijke thuis!

bottom of page